Nu är säsongen för ölfestivaler här!

2024 är här och så även säsongen för svenska festivaler och mässor med fokus på hantverksöl. Nu börjar flera aktörer runt om i landet att presentera datum för olika tillställningar. Häromdagen presenterade t. ex Svenska Hembryggareföreningen årets datum för SM i Hembrygd öl som går av stapeln i Linköping den 27 april.

Titta man i närtid så sker ett antal festivaler. Premiär för Jankopoddens Ölfestival den 13/1 i Stockholm och några helger efter är det dags för den återkommande Belgoträffen 27/1 i Uppsala.

Är du nyfiken på fler festivaler eller mässor runt om i Sverige så har vi samlat alla dessa under Svenska ölfestivaler som är Sveriges mest kompletta lista över svenska ölfestivaler/ölmässor i datumordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.