The Pine Ridge Brewery rekryterar ny VD

Nu tar Falkenbergsbaserade The Pine Ridge Brewery ytterligare ett steg i sin tillväxtresa och stärker upp organisationen med hemvändande Thomas Gunnarsson som ny VD. Thomas lämnar en framgångsrik karriär i den internationella finanssektorn, där han genom åren har haft flera ledande positioner hos välrenommerade investeringsorganisationer.

År 2023 var ett banbrytande år för The Pine Ridge Brewery, då de stolt kammade hem utmärkelsen ”Årets Svenska Bryggeri”. Försäljningen har fortsatt att växa både inom HoReCa- sektorn och på exportmarknaden. Avslutningen på förra året kröntes med en betydande order från Systembolaget för deras öl ”The Glorious Gorilla’s Double IPA”. Nu positionerar de sig ännu starkare för att bygga vidare på dessa framgångar under 2024 och framåt.

– Det här är en fantastisk möjlighet, och jag ser entusiastiskt fram emot att bidra och leda detta imponerande team och företag till fortsatta framgångar. The Pine Ridge Brewerys utmärkelse som ”Årets svenska bryggeri” vid förra årets branschevent är en enastående bedrift och vittnar om passionen, skickligheten och engagemanget hos alla inblandade. Även om min bakgrund ligger inom finans är jag redo för utmaningen att kliva in i den dynamiska, kreativa och karaktärsfulla världen av hantverksbryggeri, säger Thomas Gunnarsson, som efter dryga 30 år har flyttat tillbaka till sin gamla hemstad Falkenberg med familjen.

Thomas har precis tillträtt som ny koncern-VD med ansvar för både bryggeriet och restaurangen. Tidigare VD:n, Petter Gunnarson, kommer nu att fokusera all sin tid och energi på marknadsutveckling och försäljning av deras prisbelönta hantverksöl till HoReCa och exportmarknaden.

Medgrundaren av bryggeriet, Fredric Johansson, är entusiastisk över det nya tillskottet.
– Vi är otroligt glada över att Thomas tillträder som VD. Hans imponerande bredd och erfarenhet av organisation och ledarskap kommer att stärka The Pine Ridge Brewery som varumärke och som företag. Vi har gemensamt satt höga ambitioner, ser möjligheter att växa både organiskt och genom förvärv och vi är övertygade om att de kommer bli verklighet!

THE PINE RIDGE BREWERY FIRAR 10 ÅR

Företaget grundades i Falkenberg för 10 år sedan och har sedan dess utvecklats till ett modernt bryggeri med driftsäker produktion och högkvalitativa produkter. The Pine Ridge Brewery producerar både unika öl i begränsade upplagor och bestsellers som vunnit prestigefyllda priser. I samma lokaler huserar även restaurangen och bryggeripuben The Zoo, som blivit en populär destination för hantverksöl, provsmakningar, BBQ-inspirerad mat och konserter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.