Podden blir ölfestival i huvudstaden

Jankopodden är en populär ölpodd som leds av Jan-Erik “Janko” Svensson, Sveriges ledande ölexpert och moderatorn Peter Axelsson, mångårig programledare på SVT. Nu tar de nästa kliv och ger sig i ölfestival-världen.

Vi skrev tidigare om Craft Beer Circus som etablerar sig i Stockholm den 23 mars men nu är det alltså dags för ytterligare ett nytt festivalkoncept.

Jankopodden bjuder in till ett litet jippo på Brygghuset (f d Hamburgs Bryggeri nära Odenplan) på tjugondag Knut, dvs 13 januari 2024. En handfull svenska bryggerier – Nynäshamns Ångbryggeri, Närke Kulturbryggeri, Omnipollo, Oppigårds och Ängöl är klara i skrivande stund och kommer att ta med 2-3 öl var. Tiden är 14.00-23.00 och adressen Norrtullsgatan 12N i Stockholm. Det är fri entré, det finns mat, man kan prata med folk från bryggerierna samt Janko och Peter.
Lokalen är det pampiga gamla brygghuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.