Ny ölfestival på ikoniskt ställe i Stockholm

I augusti arrangerades den första upplagan av Craft Beer Circus, en ölfestival skapad av ölprofilerna Robert Andersson och Glenn Pålsson. På festivalen som hölls på Hasse på Sjökanten i Jönköping deltog Bearded Rabbit Brewery, Brygghus 19, Idlewild Brewing Co, Jämtlands Bryggeri, Leufstabruk Bryggeri, Nyköping Brewing Company, NÄÄS Gårdsbryggeri, Prins Katts Hantverksöl Hantverksöl, Wetterstadens Bryggeri, Vreta Kloster bryggeri, Öbrygd.

Sedan premiären har man även berättat att festivalen kommer till Mörbylånga på Öland den 25 maj 2024. Det var även i samband med bokning av denna plats som man lärde känna Johan Petersson, känd från bl a Café Bärs.

Samtidigt som man nu avslöjar att Johan nu är ny i teamet till den kringresande ölfestivalen så berättar man även att det planeras hålla en upplaga av Craft Beer Circus på Debaser i Stockholm den 23 mars.

Hittills medverkande bryggerier i Stockholm är:

Stockholm Brewing Co.
Illbatting
Jämtlands Bryggeri
Nynäshamns Ångbryggeri
Vreta Kloster bryggeri
Snausarve gårdsbryggeri
Nyköping Brewing Company

Följ Craft Beer Circus på sociala medier för mer info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.