Ölkalender med svåra frågor – ett uppskattat inslag

Björn Löfgren, välkänd ölprofil som väldigt ofta besöker olika svenska ölfestivaler har även i år skapat en julkalender där ölprofiler möts fyra mot fyra varje dag fram till den 15 december. Därefter blir det semifinal för de som har gått vidare och på självaste julafton är det dags för finalen.

Tävlingsmomenten har Björn spelat in vid olika besök runt om i landet och det är riktigt kluriga frågor som avslutas med en utslagsfråga. Tävlingen spelas in med video och sänds via Björns YouTube-kanal, Björnguiden – En ölblogg.

Har du inte hunnit titta ännu så kan du kika ikapp här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.