Nu blir den klassiska ölen även alkoholfri

Klassikern Oppigårds Winter Ale har för många personer varit ett viktigt inslag på det årliga julbordet. Nu gör bryggeriet i Hedemora i Dalarna en satsning och lanserar en alkoholfri variant av klassikern.

Oppigårds Winter Ale Alkoholfri är 0,3% och lanseras nationellt och finns i de flesta Systembolagsbutiker i Sverige.

Så här skriver Oppigårds själva om ölet på sin Facebooksida.

”I 20 år har vi bryggt Winter Ale, ett öl som blivit en modern klassiker på julbordet. Med åren har vår Winter Ale till och med blivit Sveriges bäst säljande julale, något vi är stolta över. Lagom till jul har vi nu äntligen tagit fram en alkoholfri variant av ölet. Oppigårds Winter Ale Alkoholfri – Ett givet öl för den som vill dricka ett gott öl utan alkohol i vinter.”

Foto: Oppigårds Bryggeri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.