Två hyllade bryggerier välkomnar till unik visning

Apex Brewing Company, det hyllade mikrobryggeriet från Örebro, presenterar ett exklusivt öppet hus-event. Detta evenemang, som ger en spännande möjlighet för ölentusiaster, äger rum på lördag den 2 december på Skottvägen 24.

För första gången öppnar Apex Brewing Company dörrarna till sitt bryggeri för allmänheten, vilket ger besökarna en unik inblick i deras verksamhet. Kända för sin skicklighet i att skapa aromdrivna, intensiva och humlerika öl i små batcher, erbjuder Apex en smakupplevelse utöver det vanliga. Trots sin få år i branschen, har bryggeriet gjort sig känt för sina smakrika och noggrant framställda öl.

Evenemanget kommer att inkludera en bar där en mängd av Apex’s öl kommer att serveras, både från fat och burk, samt några direkt från tanken. För att göra dagen ännu mer speciell, kommer Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog att tillhandahålla mat i form av korv, medan Örebro Brygghus också kommer att vara närvarande. Örebro Brygghus lovar att ta med sig ”det mesta av det bästa” från sitt sortiment, vilket skapar en unik möjlighet för besökare att prova ett brett utbud av lokala hantverksöl.

Apex Brewing Company, beläget i Örebro, har redan gjort ett starkt intryck i den svenska ölvärlden. Deras öl, som är tillgängliga i flera hantverksölsbutiker över Europa, spänner över populära stilar som IPA, Kellerbier/Zwickelbier och Lager.

Detta evenemang är inte bara en chans att prova några av de finaste ölen som Apex och Örebro Brygghus har att erbjuda, utan också en möjlighet att träffa bryggarna och lära sig mer om konsten att brygga hantverksöl. För de som föredrar alkoholfria alternativ, kommer det också att finnas tillgängligt.

Apex Brewing Company välkomnar alla ölälskare till detta evenemang för att upptäcka och njuta av hantverksöl från Örebro. Kom och upplev passionen och kunskapen bakom några av de bästa ölen Sverige har att erbjuda. Välkommen till en dag fylld med god öl, trevlig samvaro och äkta hantverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.