Exklusiv hembrygd blir tillgänglig för alla!

Fredrik Olsson och Mikael Andersson, de hyllade vinnarna av SM i hembryggd öl 2023, står inför en spännande vändpunkt i deras bryggningskarriär. Deras prisbelönta öl, Rökbock, är nu redo för kommersiell produktion hos det välrenommerade Nils Oscar Bryggeri och släpps på måndag.

Det är inte varje dag en hembryggd öl får chansen att finna sin plats i hyllorna på landets ölbutiker. Men för Fredrik Olsson och Mikael Andersson är denna dröm nu en verklighet. Efter att ha vunnit guld i Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2023 med deras Rökbock, en unik och smakrik brygd, har de fått möjligheten att skala upp produktionen och ta steget in på den kommersiella arenan.

En glad Fredrik med Mikael på länk. Foto: Nils Oscar Bryggeri

Deras Rökbock har hyllats för dess unika karaktär och balanserade smakprofil. Med en spännande blandning av tradition och innovation, har denna öl inte bara vunnit hjärtan hos domarna i SM, utan även hos Nils Oscar Bryggeri, en institution inom svenskt ölbryggande. Som en del av vinsten i SM, fick Olsson och Andersson chansen att brygga sitt mästerverk hos Nils Oscar.

Denna måndag markerar en betydande händelse för Olsson och Andersson, då Rökbock officiellt släpps för försäljning. Lanseringen av denna öl är inte bara ett steg framåt för dem som bryggare utan också ett tecken på den växande uppskattningen och möjligheterna för hembryggare i Sverige.

Att få sin brygd på marknaden är en dröm för många hembryggare, och Fredrik Olsson och Mikael Andersson är lysande exempel på vad som är möjligt med passion, hängivenhet och ett nyskapande förhållningssätt till ölbryggning.

Foto: Nils Oscar Bryggeri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.