Skånska Benchwarmers skapar årets öl till Nobelefterfesten

I en värld där innovation och excellens firas, har Benchwarmers Brewing Co., ett mikrobryggeri från Helsingborg, än en gång fått den prestigefulla uppgiften att skapa den officiella ölen för Nobelefterfesten. Detta bekräftades nyligen på deras Facebooksida, där de delade nyheten med sina följare.

Benchwarmers Brewing Co., kända för sin för kvalitet och kreativitet inom ölbryggning, har skapat en ljus lager som kommer att glänsa under årets Nobelefterfest. Denna exklusiva öl är bryggd med de fina och nobla humlesorterna Saaz och Hallertau, vilket ger en utsökt smakprofil som passar för en sådan högtidlig tillställning.

Ölet, som lanseras i en begränsad upplaga, kommer att vara tillgängligt på Systembolaget från och med måndagen den 4 december. Med ett pris på 27,90 kr per burk, är detta en unik möjlighet för ölälskare och entusiaster att få uppleva en del av Nobelglansen.

Benchwarmers Brewing Co. berättar att ölet kommer att vara tillgängligt i butiker runt om i Skåne och även vara beställningsbart för kunder i hela landet. Detta ger en möjlighet för alla att klä upp sig i festklänning eller frack och avnjuta samma öl som delas ut till nobelpristagarna under den efterföljande festen.

Detta återspeglar Benchwarmers Brewing Co:s engagemang för att framhäva svensk ölkultur och dess förmåga att skapa extraordinära produkter som uppmärksammas på internationell nivå. Det är inte bara en triumf för Benchwarmers Brewing Co., utan även för den svenska ölscenen som helhet. Att brygga den officiella ölen för Nobelefterfesten är inte bara en ära, det är också ett erkännande av deras hantverksskicklighet och dedikation till ölets konst.

Foto: Benchwarmers Brewing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.