Stigbergets Bryggeri i återkommande samarbete med Göteborg Film Festival 2024

Göteborg Film Festival presenterar sitt återkommande samarbete med Stigbergets bryggeri och presenterar stolt ”Drakmås Session IPA” – ett exklusivt bryggd för filmfestivalen 2024. Denna öl är en fortsättning på förra årets framgång med ”Göteborg Film Festival IPA 2023”.

Drakmås Session IPA” kommer att erbjudas på över 20 noggrant utvalda platser i Göteborg, inklusive populära barer och restauranger som Hagabion, Folk, Skanshof, och Ölstugan Tullen. Ölet kommer också att finnas tillgängligt på Stigbergets fot i Stockholm, vilket möjliggör för stockholmare att smaka på festivalens atmosfär på distans.

I år tar Stigbergets innovationen ett steg längre genom att lansera två versioner av festivalölet: en lättare alkoholsvag IPA på 3,5% och en mer robust version, Drakmås IPA, på 6,5%.

Nils Hultkrantz, grundare av Stigbergets bryggeri, uttrycker sin entusiasm: – ”Det är oändligt uppfriskande att Göteborg Film Festival för andra året i rad väljer att samarbeta med ett lokalt kvalitetsdrivet hantverksbryggeri. Vi är oerhört glada över att kunna presentera 2024 års festivalöl som nu blivit hela två stycken: en alkoholsvagare IPA på 3,5% och en fullfjädrad Drakmås på 6,5%. Folkölet kommer finnas på burk och starkölet på fat. Med detta önskar vi Göteborg en underbar filmfestival.

Marie Murphy, marknadschef på Göteborg Film Festival, betonar det fortsatta samarbetets värde: “Det är så roligt att vi fortsätter och utvecklar samarbetet med Stigbergets, ett lokalt bryggeri som värnar om kreativitet, hantverk och kvalitet precis som vi på Göteborg Film Festival gör”

Utöver den spännande öllanseringen introducerar festivalen och bryggeriet en specialdesignad Drakmås-tröja, tillgänglig i Stigbergets webshop och på festivalens industry desk på Hotel Draken.

På följande festivalbarer kommer Drakmås Session IPA finnas till försäljning:

Hagabions Café och Bar Kino, Shangri-La, Haket, Folk, Utopia Jazz, Fyrens Ölkafé, Oceanen, Moreno Pizza, Ilse Krog, Ivans Pilsnerbar, Alba & Röda rummet, Red Lion, Dirty Records, Brewers Beer Bar (Tredje Långgatan), Brewers Beer Bar (Magasinsgatan), Taverna Averna, Kafé Magasinet, Auktionsverket, Skanshof, Ölstugan Tullen (Andra Långgatan), Ölstugan Tullen (Mariaplan), Ölstugan Tullen (Gamlestan), Ölstugan Tullen (Johanneberg), Ölstugan Tullen (Kville), Ölstugan Tullen (Kålltorp), Stigbergets Fot (Stockholm).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.