ÖL❤️MUSIKHJÄLPEN

Musikhjälpen är en årlig satsning som görs en decembervecka om året av P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Där tre programledare blir inlåsta i en glasbur på ett torg, i år i Växjö, för att sända radio och tv dygnet runt i 144 timmar. Årets tema är att ingen ska behöva dö av hunger. Vi på Ölvärlden har letat upp bössor som kommer från öl-Sverige, för dig som vill vara med och bidra till en bättre värld.

ÖL-BÖSSOR:

Ölbössan som är startad av hemmabryggaren Maja Koivunen, för alla som gillar hantverket öl. 

Restaurang Metro är en bössa startad av en restaurang i Malmö, som bland annat är känd för sitt gedigna utbud av hantverksöl. 

Gillar du också att dricka julöl i december? Då är detta den perfekta bössan för dig! 

Ölprofilen BeerwithRobert har startat bössan Be Generous With Robert. Här kan du bidra om du står bakom den svenska hantverksölskulturen och vill göra en god gärning. 

Är IPA din bästa ölstil? Då är vårt förslag att du kastar in en slant i IPA-bössan

ÖL-AUKTIONER: 

Digital ölprovning med Micael & Robert från podden Ölvärlden håller just nu i en auktion på Tradera. In och buda för att få uppleva en exklusiv ölprovning med två proffs!

Adnil_88 säljer en tom ölflaska från Ängöl med motiv av Jenny Nyström.
Svensk Pilsner, tomflaska à 33 cl med motiv av .. | Köp på Tradera (617036879)

Signerad gitarr av tre rockstjärnor (Binzer, Dregen, Iwers) samt två biljetter! Växjö Ölfestival har en auktion där du kan buda hem en signerad gitarr (Fender Squier Telecaster) av Jesper Binzer (D-A-D), Dregen (Backyard Babies, Hellacopters) och Peter Iwers (The Halo Effect, InFlames). Alla tre gör hantverksöl i Sverige.

Artikeln uppdateras när nya relaterade auktioner eller bössor läggs ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.