25. Öl skall hjälpa Östersjön

I avsnitt 25 intervjuar vi Magnus Carlson från Weeping Willows samt Andreas och Marcus från Nynäshamns Ångbryggeri. Tillsammans har WW skapat en Winter Warmer som lanseras den 2 december. Varför just en Winter Warmer? Är det Magnus förtjänst att ölet inte blev så besk? Varför väljer man att stödja just Östersjön? Har WW och Nynäshamn flera gemensamma nämnare? Vad menar Robert med ”Nynäs-klass”? Får vi smaka ölen före Magnus? Är Micaels förslag på ostron den bästa kombon? Tänkte Magnus skriva en låt med samma namn som ölen?

Rösta gärna på oss i Guldpodden som Årets hobby/fritidspodd eller Årets poddnykomling!
https://www.guldpodden.se/rosta

Allt detta och mycket mer i avsnitt 25!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.