SPECIAL: Festivalhäng på GSBF 2021

I detta specialavsnitt hänger vi på tredje upplagan av Great Swedish Beer Festival och träffar massor av spännande personligheter och dricker mycket god öl! Är Peter lika bra på ölstilen mild som reseledare i Malmö? Blev Micael glad när han drack vår rököl? Hur var Roberts andra upplevelse med ostron? Vi intervjuar Ronny Karlsson från BeerNews.se, Sanna Lindberg som är ölexpert och dryckesskribent, ölfotografen Johnny Karlsson (@kaalzon på Instagram), Christian Ek från Brekeriet och den legendariska sångaren Jesper Binzer från D-A-D. Sist men inte minst tar vi pulsen på de som skapar detta fantastiska arrangemang, festivalarrangörerna Erik Frithiof och Glenn Pålsson! Avslutningsvis tar vi en ”gravöl” från Smith Street Brew samtidigt som vi springer på två riktiga proffs!
Vi ses den 28-29 oktober 2022!

Rösta gärna på oss i Guldpodden som Årets hobby/fritidspodd eller Årets poddnykomling!
https://www.guldpodden.se/rosta

Allt detta och mycket mer i specialavsnittet från Great Swedish Beer Festival 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.