19. Pang Pang med Fredrik Tunedal

I avsnitt 19 så intervjuar vi Fredrik Tunedal från Pang Pang Brewery. Inleder Robert med att presentera Fredrik vid fel namn? Vad är den mest märkliga ölen Fredrik gjort? Vad hände egentligen med den där skålen fylld med guld? Vad relaterar Robert till vad gäller Mr Big? Kommer Fredriks burk från Wuhan? Vad menar Micael med microfat? Skulle weissbier på 25 cl burk funka i Tyskland? Känner Robert Volvo 142 i en öl? Är det så att Fredrik skapat tidernas rököl ”på riktigt”?

Dagen till ära provar vi dessutom ett av Fredriks senaste alster gjord tillsammans med Tullamore D.E.W. har gjort ett samarbete som resulterat i Tully Pineapple Sour Ale.

Allt detta och mycket mer i avsnitt 19!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.