15. Öl & Rock’n’roll med Dregen & Jesper

I avsnitt 15 så snackar vi öl med rocklegenden Dregen och hans vän och öl-kompanjon Jesper Lindgren. Minns Dregen verkligen mötet med Robert från 1998? Vad gör egentligen en distsommelier? Är alkoholfri öl verkligen rock’n roll? Är det lika lätt att göra öl som att vispa ihop en Knorr brunsås? Vad tycker egentligen Dregen om belgisk öl? Var ligger Sveriges hipsterparadis? Hur gör man en IPA som inte smakar IPA? Vad finns för liknelser mellan Dregens IPA och att stå på ett piratskepp? Är inte Robert & Micael överens om hur en ölstil skall smaka? Men… är det verkligen så att vi glömmer nämna rököl? Allt detta och mycket mer i avsnitt 15!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.