Avsnitt 14: Ölrevolution med Anders Thool

I avsnitt 14 så diskuterar vi ölrevolution med legenden Anders Thool som varit med och skapat den svenska ölscenen sedan slutet på 80-talet då han startade Norra Brunn i Stockholm.
Kan det vara så att all öl var rökig för 25 år sedan? Vad är en halv meter öl? Hur gick det egentligen till när Guinness kom till Sverige och stämmer det att Spendrups nobbade dem? Vad var det egentligen för krus Anders överlämnade till Stene? Körde Anders verkligen med en svart stripad Saab Cab och visade upp den för en prins? Vad gjorde egentligen de där gamla bryggmästarna? Vad är en ölprofessor? Hur smakar den indiska varianten av Guinness? Vi har dessutom en fråga från en annan svensk öl-legend i avsnitt 14 där samtliga frågor skall besvaras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.