Avsnitt 12: Löpning och öl med David Nilsson

I avsnitt 12 så intervjuar vi elitidrottande David Nilsson som även älskar öl. Men är verkligen öl och löpning en bra kombination? Vilken ölstil passar bäst att ladda upp med inför ett viktigt lopp? Blir Micael sugen på att börja löpträna? Vem var det egentligen David mötte på det där mötet i Köpenhamn? Vilken öl funkar bäst att fira med efter ett lopp? Var Robert för bakfull för att löpträna med självaste Mikkel? Är det en psykologisk eller fysisk effekt att dricka innan ett lopp? Dessutom en lyssnarfråga signerad Richard Frostdahl!
Detta och mycket annat lärorikt i detta tolfte avsnitt med fokus på öl och löpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.