Avsnitt 11: Öldrinkar med Emil Åreng & Karl-Martin Edin

I avsnitt 11 så möter vi bartenderproffsen Emil Åreng och Karl-Martin Edin. Tillsammans skapar vi tre fantastiska beertails och både Robert och Micael blir överrumplade. Vi tar reda på om Robert och Emil verkligen får kalla sig författare. Hur mycket sockerlag har egentligen Micael blandat? Har Robert gjort en drinkbok? Vad har Karl-Martin gemensamt med Robert och Micael? Hur gör man egentligen ett sockerlag? Varför kunde inte Robert bli tågstins eller pilot? Har partyisen kommit till Leksand? Vad tycker Emil och Karl-Martin om Roberts lösning i form av en termos? Kan man göra öldrinkar på trappistöl? Hur blandar man en Speedway to heaven? Saknar man självrespekt om man inte har punsch i skåpet? En whisky sour som heter Brett Hull?  
Det blev ett minst sagt rörigt men otroligt roligt avsnitt!   

Drink nr 1:
5 cl gin
3 cl citronjuice
2 cl Sockerlag
Skaka med is och sila ner ett glas med is
Toppa med 7-10 cl Rodenbach eller APA Oppigårds

Drink nr 2:  
3 cl Sockerlag med stout och socker 
5 cl Whisky 
1 helt ägg 
Skaka hårt med is och sila upp i ett avec-glas   

Drink nr 3:  
5 cl Cognac  
2 cl citron 
3 cl sockerlag där vätskan utgjordes av rököl 
Skaka med is och sila upp i lämpligt glas. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.