Avsnitt 10: Ölvärldens Filip & Fredrik?

I avsnitt tio pratar vi om varför öl passar olika bra i olika miljöer. Vi försöker även smälta intrycken efter vår digitala provning med Edward Blom. Varför är västerbottensost så gott till öl? Vi ringer upp Johan Håkansson på Ängöl som skapat Sveriges (världens?) första spårbara öl. Vad betyder egentligen Uttenreuth och är vi Ölvärldens svar på Filip & Fredrik? Vi delar även med oss av tips från Fredrik Berggrens sätt att hälla upp en öl. Vi funderar även på huruvida det skulle kunna bli en succé att lansera en saison i trälåda fylld med halm som bräker när man öppnar den! Detta och otroligt mycket mer i tionde avsnittet av Ölvärlden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.