Avsnitt 6 – Fölksnack med Johan & Andrine

I avsnitt sex intervjuar vi Johan och Andrine som driver Fölk-podden, en podcast med fokus på folköl. Varför startar man en podd med fokus på folköl? Är Johan lika mycket gubbe som Robert och Micael? Blandade verkligen Micael folköl med sprit när han var ung? Vad är anledningen till att folköl blivit så populärt? Finns det fördelar att göra en folkölsvariant av en starköl?Hur kommer det sig att en folköl kostar nästan lika mycket som en starköl? Kommer Robert att ge skyhöga betyg på folkölen som testas? Men den stora frågan är om Andrine verkligen har bättre ölutbud i hemmet än de flesta Göteborgskrogarna? Dessa frågor och mycket mer skall besvaras i sjätte avsnittet av Ölvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.