Avsnitt 2 – Alkoholfri öl

I avsnitt två diskuterar vi alkoholfri öl men även om man kan göra öl med senapsfrö. Kommer vi 2040 få uppleva ett 1000-årsjubileum? Vad hände egentligen med Guinness alkoholfria stout? Vi tipsar om sex alkoholfria öl och avhandlar den relevanta frågan om vi någonsin kommer att få dricka en alkoholfri rauchbier?

Vi pratar även om frustrationen kring att flera öl inte går att beställa eller blir försenade, spekulerar om Oppigårds, Stigbergets eller O/O Brewing någonsin kommer att göra alkoholfri öl. Robert kläcker även den fantastiska idén om hur Brekeriet skall smaksätta sin Lusse Lelle under 2021.

Detta och mycket mer i andra avsnittet av Ölvärlden.

Här hittar ni listan med de alkoholfria ölen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.