24/12 – Poppels – Russian Imperial Stout

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Russian Imperial Stout från Poppels är precis som namnet låter, en stout med extra allt! Det är inte av en slump som vi valt detta öl till kalenderns sista, ett öl att njuta av länge. Massor av choklad, kaffe och lakrits präglar detta öl som har en fantastisk rund och härlig munkänsla. Mycket gott!

Poppels är ett bryggeri som funnits med sedan 2012 och numera återfinns på de flesta Systembolag i Sverige.

Ett stort tack till alla er som deltagit i vår kalender, så otroligt mycket fin respons! Hoppas vi ses igen 2021!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.