23/12 – Illbatting Brewing – Traitor’s Porter

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Traitor’s Porter från Illbatting Brewing är en härligt fyllig porter med tydliga rostade toner. Illbatting är ett bryggeri som är relativt nystartat men har gjort succé med just denna porter som hyllats av flera svenska ölpersonligheter.

Den har en fantastisk munkänsla tillsammans med smaker och dofter av choklad och kaffe. De rostade tonerna gör sig påminda och den är väldigt torr vilket gör det lättdrucket. Helt klart en av de bästa svenska ölen i just sin stil just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.