22/12 – STHLM Brewing – Besserwisser

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Besserwisser från STHLM Brewing är en tysk weissbier. Precis som namnet låter så är det ett öl där andelen vetemalt är väldigt framträdande. Men det är inte bara vete som utgör karaktären i denna sydtyska ölstil utan även jästen spelar en stor roll då den ger framträdande dofter och smaker av skumbanan och nejlika.

STHLM Brewing är ett bryggeri som hängt med sedan 2010 och som verkligen har gjort sig ett stort namn i branschen. Här tolkar de den klassiska ölstilen på ett perfekt sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.