21/12 – Ängöl – Kalla Tiders Lager

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Kalla Tiders Lager från Ängöl eller Mörk Lager som det står på flaskan är precis som den beskriver en underjäst mörk öl. Det hela är en schwarzbier, en inte helt vanlig stil men uppskattar man rostade toner så gillar man helt klart denna.

Det är dock lätt att misstänka denna för en stout då den har härligt rostade toner och är väldigt fyllig munkänsla.

Fantastiskt gott och jag önskar att jag kunde köpa denna året om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.