18/12 – Nyköping Brewing – Ät

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Ät från Nyköping Brewing är ett väldigt nytt öl eftersom bryggeriet i sig inte funnits så länge. Personerna bakom är dock inte helt okända i ölvärlden. Jonas Kandefeldt kommer närmast från Nils Oscar precis som den välkände bryggmästaren Patrick Holmqvist. Förmodligen Sveriges högst ansedda bryggare.

Ät är en APA som tillverkats för en restaurang och har väldigt mycket kropp och är full av inslag av exotiska frukter. Allt detta förpackat i endast 5%.
Nyköping Brewing visar att de kan tillverka öl av allra högsta kvalité.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.