16/12 – Brekeriet – Sourbon

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Sourbon från Brekeriet är ett syrligt öl som fått vila på bourbon-fat i 15 månader. Skånska Brekeriet har nått stora framgångar runt om i världen med sina syrliga öl och denna ingår i deras så kallade vild-serie.

De tre bröderna från Landskrona gör fantastisk öl och denna inget undantag, 15 månader på fat har gett tydliga karaktärer av bland annat vanilj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.