11/12 – Stigbergets Bryggeri – Tripel

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Tripel från Stigbergets Bryggeri är ett öl i en stil som vi sällan ser från svenska bryggerier. Ännu mer överraskande att ett bryggeri som just Stigbergets väljer att tolka stilen. De har gjort sig ett stort namn i Sverige och övriga världen med sina välhumlade öl men här bevisar de även att de kan tolka en klassisk trippel från Belgien.

Fenoliskt, torkade aprikoser och härlig kryddighet som möter sötma! Mycket gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.