10/12 – Morgondagens Bryggeri – Dead Head

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Dead Head från Morgondagens Bryggeri är ett av deras första öl och har kommit att bli en riktigt succé. Morgondagens Bryggeri har trots sin korta tid i ölbranschen gjort sig ett stort namn, inte minst för sina candyweisse.

Just denna är ett öl i den tyska ölstilen Berliner weisse som är smaksatt med hallon och lakrits inspirerat av den klassiska hallon/lakritsskallen.

Syrliga toner som harmoniserar väl med hallon och lakritssötma.
Otroligt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.