5/12 – Hantverksbryggeriet – Baronen Barley Wine 2018

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

Baronen Barley Wine från Hantverksbryggeriet i Västerås är en återkommande öl som bryggs och dyker upp varje år. Anledningen är att den alkoholstarka ölstilen barley wine med fördel kan lagras och åldras som oftast på ett positivt sätt.

Denna har tydligt inslag av torkade frukter, nötter och härliga sirapstoner.
Ett öl att njuta av länge och som med fördel gärna få komma upp i temperatur för att återges på bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.