Blogg,  Ölkalender

4/12 – O/O Brewing – Narangi IPA

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

O/O Brewing startade och drivs av Olle och Olof som har lyckats skapa sig ett namn både i och utanför Sveriges gränser. Framförallt slog de igenom med sina humlestinna öl men har även bevisat att de kan tolka klassiska stilar med perfektion.

Narangi IPA från O/O Brewing har kommit att bli en modern klassiker med en tydlig humleprofil, härliga toner av tropiska frukter och apelsinskal. Välbalanserat och väldigt gott som avslutas med en härlig godissötma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *