4/12 – O/O Brewing – Narangi IPA

1-24 december kommer vi varje dag att presentera ett nytt öl som finns med i den adventskalender som Folk & Öl har skapat. Mer info om det på Instagram och Facebook. Varje dag släpps även en video med en kort presentation av varje öl, ni hittar dem på YouTube.

O/O Brewing startade och drivs av Olle och Olof som har lyckats skapa sig ett namn både i och utanför Sveriges gränser. Framförallt slog de igenom med sina humlestinna öl men har även bevisat att de kan tolka klassiska stilar med perfektion.

Narangi IPA från O/O Brewing har kommit att bli en modern klassiker med en tydlig humleprofil, härliga toner av tropiska frukter och apelsinskal. Välbalanserat och väldigt gott som avslutas med en härlig godissötma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.