Full koll med appen ”Ölsläppet”

För drygt en månad sedan sprang jag på en app som jag tyckte lät mycket intressant. Med det genomtänkta namnet ”Ölsläppet” så förstod jag direkt att denna skulle kunna fylla ett tomrum hos mig.

Ölsläppet är en app skapad för att hålla koll på när nya öl lanseras och det som jag verkligen uppskattar med denna var dess enkla utförande och väl utformade funktioner.

Väl inne i appen så har du fyra alternativ, Aktuellt, Nyheter, Mina öl och Butiker.

Under fliken aktuellt hittar du de öl som kommer att släppas i närtid och du kan se BS, TSE, TSLS, TSS, TST, TSV samt FS.

Bild från olslappet.se

Du kan i samma vy även sortera på Namn, Bryggeri, Untappd-betyg, Pris eller Land. Om du dessutom lagt till dina butiker under fliken butiker kan du se vilka öl som finns i just din butik. Du kan dessutom se både lagersaldo i butik men även för webbdepån.

Under fliken Nyheter hittar du aktuella nyheter från bloggar och nyhetssidor vilket i skrivande stund domineras av nyheter från BeerNews.

När du väl klickat på en öl som skall släppas så kan du enkelt klicka på kundvagnen längst upp till höger för att spara dem under ”Mina öl”.

Dessutom går det att få ”push-notiser” vilket gör att du aldrig någonsin kommer behöva oroa dig för att missa ett ölsläpp!

Bild från olslappet.se

Så om du ännu inte hunnit ladda ner den så rekommenderar jag denna appen!

Ni hittar mer information här: https://olslappet.se

Finns både på AppStore och Google Play

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.