Alkoholfri öl: Ship Full Of IPA – Brutal Brewing

Brutal Brewing har säkert flera stött på och det är ju Spendrups koncept med fokus på craft beer.

Just denna hittar man inte på Systembolaget utan den säljs istället i dagligvaruhandeln.

A Ship Full Of IPA – Brutal Brewing

Doften är väldigt vörtig, ni som bryggt hemma skulle definitivt känna igen den här doften då den är väldigt påtaglig. Således är smaken även väldigt brödig med en liten ton av knäckighet. Just denna är helt alkoholfri, det vill säga 0,0%.

Den har en metallisk beska som är så pass påtaglig att jag inte klarar dricka fler än två klunkar. Det blir otroligt obalanserat och i min mening väldigt svårt att dricka. Nu är jag förvisso väldigt känslig mot just beska men det här var det mest beska jag smakat på väldigt länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.