Ölkalender – Lucka 19

Bakom lucka 19 fanns det en riktig favorit! Jag hann inte mer än öppna ölet förrän det spred sig en härlig rökighet! Spontant utbrast jag att detta skulle vara Brygghuset Finn – Winter Bock! Mycket riktigt så var det denna otroligt goda öl!

Har inte druckit den i år men jag blev positivt överraskad även förra året. Ett öl med stor maltighet, lite torkad frukt (russin), vörtbröd och med en påtaglig rökighet samt sötma. Något som jag saknat sedan isländska Jolabjor försvann på Systembolaget.

Brygghuset Finn Winter Bock
Brygghuset Finn Winter Bock

Den här är fantastiskt bra! Dock är jag ett stort fan av rökighet i öl men det är inte alltid det blir så här bra!

Spring och köp! En höjdare till julbordet!

Betyg: 4,75/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.