Ölkalender

När jag kom hem igår så möttes jag av en positiv överraskning. Min sambo hade nämligen skapat en ölkalender. Något som jag tänkt införskaffa i flera år.

Ölkalendern i sig är en låda från Coolstuff.se (länk) som man monterar ihop själv. När man placerat samtliga öl i facken så lägger man på locket där det finns 24 stycken perforerade luckor med nummer på.

Det finns väldigt många ölkalendrar på marknaden och många av dem är ”färdiga kit” som även innehåller öl som beställs från andra länder.

Ölkalender

Det jag uppskattar med denna som min sambo har skapat är att jag inte har en aning vilka öl som ingår i kalendern. Med denna anledning tänker jag utmana mig själv att försöka blindprova samtliga öl och gissa stil, alkohol och varumärke.

Mitt mål är att försöka skriva lite här om varje lucka under december och även delge er läsare resultatet.

Tack till världens bästa sambo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.