I backspegeln: CBC 2014 (MBCC)

För några år sedan, närmare bestämt 2014 så gjorde jag mitt första besök på festivalen med dåvarande namnet CBC nu mera MBCC. Förkortningen då stod för Copenhagen Beer Celebration och anordnades av Mikkeller. Nu för tiden har man bytt namn till Mikkeller Beer Celebration Copenhagen och man anordnar även denna festival i andra storstäder runt om i världen.

På denna tiden var denna typ av festival något mer ovanlig än idag så jag vet att jag upplevde den som otroligt spännande och exotisk med ett gigantiskt ölutbud från världens mest hypade bryggerier.

2012 startade man festivalen så detta var den tredje som anordnades. Nu till helgen går den åttonde festivalen av stapeln och har utvecklas till en hel vecka med festivalen som avslutning till helgen.

Precis som alla andra år så innehåller festivalen en uppsättning av bryggerier i världsklass.

Här bjuder jag ett härligt fotoreportage med min upplevelse från CBC 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.