Inspirerande vänner – #1

Sedan den tiden då jag var aktiv med mitt skrivande har det kommit och gått en hel del del olika medier inom ämnet öl.

Idag ser det något annorlunda ut och det man kan konstatera är att både konton på Instagram och Facebook har vuxit sig starkare. Förmodligen för att det är ett betydligt snabbare sätt att publicera kortare inlägg som följare enkelt kan ta till sig. Jag vill dock understryka att jag finner ett värde av att läsa något längre och innehållsrika texter.

Här nedan har jag listat olika konton och bloggar som är eller har varit betydelsefulla för just mig och som jag ser ett värde med att följa.

Instagram/Facebook

Double Bastard – hyllar, dissar & funderar om öl
Fredrik startade en blogg som hette Double Bastard för över 10 år sedan men försvann och har nu kommit tillbaka på Facebook och Instagram.
Via detta konto så både hyllar han och skriver inlägg med glimten i ögat kring det som händer och sker i ölvärlden.

Hopmaestro
Genom sina fantastiska foton har Fredrik lagt ut en recension varje dag i 1700 DAGAR! Minst sagt imponerande och jag tror nog att det kan vara något form av rekord.


Bloggar/Nyhetssidor

Portersteken
Tillsammans med Ofiltrerat är detta förmodligen en av de bloggar som funnits med längst på nätet. Johan skriver väldigt välformulerade och intressanta artiklar, recenserar öl för kommande släpp på Systembolaget men även spännande vertikalprovningar, ölskola samt öl och mat i kombination.
En mycket intressant blogg och Johan har en stor kunnighet inom ämnet öl.

Ofiltrerat
Magnus på Ofiltrerat får nog ses som den blogg som varit med längst och vad jag kan minnas har den praktiskt taget haft samma utseende hela tiden.
Enkelt och stilrent med lagom långa texter där Magnus recenserar öl, skriver om öl- och matupplevelser eller presenterar kommande släpp.
Ett måste att följa för den som är intresserad av öl.

Beernews
Detta projekt startade för bara några år sedan men har vuxit fort och etablerat sig som Sveriges störta webbsida för nyheter inom öl.
Här hittar man genom daglig rapportering intressanta artiklar och reportage från hela ölvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.